Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef al Cancelariei primului ministru: fără venituri, dar cu o avere de invidiat

www.facebook.com

Noul șef al Cancelariei primului ministru, Sergiu Hossu, nu a înregistrat venituri în ultima declarație de avere, din anul 2019, în timp ce sotția acestuia a câștigat 21.600 de lei pe tot anul. În schimb, Hossu are 3 case, 2 mașini, tablouri, active și părți sociale la diverse firme.

Citește și: Vlad Voiculescu detonează NUCLEARA: liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri

Sergiu Hossu are dpuă terenuri intravilane în Cluj și unul în Dealu Negru. De asemenea are trei case, dintre două în Cluj și una în Dealu Negru.

Totodată, acesta deține două autoturisme: un BMW din 2010 şi un Volkswagen din 2012

În ultima declaraţie de avere a noului şef al Cancelariei premierului sunt tablouri în valoare de 10.000 euro, active şi fonduri în valoare de 16.000 euro, acţiuni şi părţi sociale la firme în valoare totală de 456.000 lei, informează Adevarul.

Şeful Cancelariei premierului are şi două credite bancare în valoare de 78.800 euro, respectiv 405.000 lei. Suprinzător este faptul că în ultima declaraţie de avere, în care ar trebui trecute veniturile din 2019, Hossu are zero venituri, în timp ce soţia sa are 21.600 de lei pe tot anul menţionat.

Potrivit declaraţiei de interese, Sergiu Hossu este asociat la mai multe firme. Politicianul a declarat trei contracte de prestări servicii cu Primăria Sectorului 4 Bucureşti (atribuire directă, valoare 32.000 lei/un an), Serviciul de Ambulanţă Cluj (atribuire directă, valabil iunie – decembrie 2020) şi Compania de Apă Turda (atribuire directă, valabil 2019 – 2021, valoare aproximativ 6000 euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.