Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic revine în forță: joacă în turneul ATP de la Dubai

novak djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic a anunţat că nu mai resimte dureri şi s-a refăcut după accidentarea de la coapsă, astfel că va juca în această săptămână la turneul ATP de la Dubai (27 februarie - 4 martie), transmite Reuters.

În cursa lui spre al zecelea său titlu la Australian Open, Djokovic a suferit o leziune musculară de trei centimetri la coapsă în finala turneului de la Adelaide, înainte de a câştiga al 22-lea său titlu de Grand Slam, ajungând la acelaşi nivel cu Rafael Nadal, informează Agerpres. 

Djokovic, 35 ani, a spus că participarea lui la Dubai era incertă cu câteva zile înainte, dar acum a trecut toate testele de fitness.

''Am avut câteva săptămâni fără tenis. În ultimele zile m-am antrenat cât mai mult posibil pentru a reveni în formă şi să fiu apt să concurez la cel mai înalt nivel. Nu am mai simţit dureri pe teren de o săptămână. Sunt aproape de 100%. Nu sunt încă acolo în ce priveşte jocul şi senzaţiile din teren. Dar cel mai important lucru este că nu mai există durere. Nu mai am nicio piedică în deplasarea în teren. După fiecare accidentare e nevoie de timp pentru echilibrarea mecanismelor, pentru ajustări de făcut pe teren. E nevoie de timp pentru a găsi acea cale de a te mişca fără efort şi să nu te gândeşti că ceva s-ar putea întâmpla. Nu am acele gânduri'', a spus Djokovic.

Sârbul a intrat în a 378-a sa săptămână ca nr. 1 ATP, depăşind recordul germancei Steffi Graf (377) cu cele mai multe săptămâni în fotoliul de lider mondial al tenisului.

''Este ireal să fii atâtea săptămâni nr. 1, să o egalez pe Graf, una dintre cele mai mari din toate timpurile. Sunt flatat să mă număr printre aceste nume legendare. Sunt mândru de asta'', a adăugat campionul sârb, care în primul tur, de marţi, va juca contra cehului Tomas Machac, la turneul dotat cu premii totale de 3.020.535 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.