Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici, prima reacție după ce a câștigat turneul de la Roland Garros: 'Vreau să îi spun câteva cuvinte lui Stefanos'

novak djokovici

Liderul ATP Novak Djokovici a declarat, duminică seară, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, că este mândru, mulţumit şi fericit, sârbul menţionând că pentru el ultimele două zile au fost incredibile.

“Vreau să îi spun câteva cuvinte lui Stefanos: înţeleg ce trăieşte, ştiu că este foarte dificil după o finală de grand slam pierdută. Sunt sigur că el şi echipa lui vor fi mai puternici şi vor câştiga numeroase grand slam-uri. Grand slam-urile sunt turnee care mă motivează şi mă inspiră în fiecare zi. Nu mai sunt tânăr ca Stefanos, astfel că trebuie să caut mereu noi motivaţii. Cea mai mare motivaţie sunt copiii mei, soţia mea şi iubirea. După cum a spus şi Stefanos, este o muncă de echipă. Sunt foarte mândru, foarte mulţumit, foarte fericit. Ultimele 48 de ore au fost incredibile şi de neuitat. Salutări Greciei, care are un campion imens”, a spus Djokovici.

Sârbul Novak Djokovici, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de grand slam.

Djokovici l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în patru ore şi 11 minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.