Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici va disputa a noua finală a turneului Australian Open

Sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, s-a calificat, joi, în finala Australian Open, după ce l-a învins, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2, pe rusul Aslan Karaţev, locul 114 ATP, venit din calificări, potrivit news.ro.

Djokovici, 33 de ani, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 53 de minute şi va disputa a noua finală a competiţiei de la Melbourne, a XXVIII-a la un "major". Sârbul a câştigat anterioarele opt finale jucate la AusOpen. El are 17 trofee de grand slam în palmares.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

La Melbourne Park, adversarul său din ultimul act va fi stabilit, vineri, în urma meciului Stefanos Tsitsipas (Grecia), locul 6 ATP şi cap de serie numărul 5 - Daniil Medvedev (Rusia), locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4.

După prima sa participare pe tabloul principal al unui grand slam, Karaţev, 27 de ani, va intra în premieră în Top 100 ATP, urcând până pe locul 42 ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.