Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu este imposibil să întoarcem rezultatul', spune antrenorul Valenciei după înfrângere cu 1 la 4 cu Atalanta

www.ws.sportsmole.co.uk
Albert Celades, Valencia

Antrenorul echipei Valencia, Albert Celades, crede în continuare în calificarea formaţiei lui, chiar dacă a fost învinsă de Atalanta cu scorul de 4-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, potrivit news.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

"Asta complică puţin lucrurile pentru viitor, rezultatul este fără echivoc, dar în final, acest scor de 4-1 nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am avut ocazii, dar nu am reuşit să le concretizăm. Rezultatul este foarte clar, dar nu este imposibil să întoarcem situaţia. Vedem ce se va întâmpla pe stadionul nostru, trebuie doar să jucăm bine acasă", a declarat el, potrivit lequipe.fr.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Atalanta, Gian Piero Gasperini, a declarat că este nemulţumit de faptul că echipa sa a primit gol şi a fost supusă unei presiuni în finalul meciului.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

"Bineînţeles că sunt mulţumiţi. Este puţină amărăciune pentru golul încasat şi pentru ocaziile oaspeţilor la 4-0. Asta trebuie să ne atragă atenţia. Trebuie să jucăm cu mai multă precizie. Am pierdut multe baloane. Dar 4-1 este un rezultat mare. Am jucat foarte bine, am fost periculoşi şi am fi putut marca mai mult. Vrem să dovedim că merităm să mergem în sferturi", a declarat Gasperini.

Miercuri, Atalanta a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Valencia, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat: Hateboer '16 şi '63, Ilicici '42, Freuler '57 / Cerişev '66.

Partida retur va avea loc la 10 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.