Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu înţeleg cum e posibil, a spus antrenorul lui Liverpool despre sumele cheltuite de Chelsea

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Antrenorul echipei de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, a declarat că nu poate înţelege cum a reuşit Chelsea să cheltuie aşa cum a făcut-o în fereastra de transferuri din ianuarie, el insistând că lucrul cel mai bun este ca alţii să fie lăsaţi să explice regulile, informează Reuters.

Enzo Fernandez, al optulea jucător care a ajuns în ianuarie la Chelsea, a fost achiziţionat cu o sumă record pentru fotbalul britanic (106 milioane de lire sterline), astfel că londonezii au cheltuit doar luna trecută aproape 300 de milioane de lire sterline pe transferuri, totalul pentru acest sezon fiind de peste 500 de milioane de lire sterline.

Chelsea le-a oferit noilor săi jucători contracte pe termen lung, pentru a ocoli regulile fair play-ului financiar, lucru pe care Klopp nu-l poate înţelege.

"Nu spun nimic fără avocatul meu", a declarat în glumă Klopp într-o conferinţă de presă, vineri, înaintea meciului de campionat cu Wolverhampton Wanderers.

"Nu înţeleg această parte a business-ului, dar este o sumă mare. Toţi sunt jucători foarte buni, aşa că felicitări. Nu înţeleg cum este posibil, dar nu eu sunt cel care trebuie să explice cum funcţionează asta", a afirmat tehnicianul.

Pe teren, ianuarie nu a fost o lună bună pentru Liverpool, cu o singură victorie în cele şase meciuri disputate în această lună în toate competiţiile, echipa fiind doar pe locul 9 în Premier League.

În altă ordine de idei, Klopp a spus că situaţia jucătorilor accidentaţi "arată mai bine". Diogo Jota a participat la antrenamente în această săptămână, Roberto Firmino este mai aproape de revenire, iar Luis Diaz "aleargă". De asemenea, fundaşul Virgil van Dijk va relua antrenamentele săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.