Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu poţi schimba un meci odată ce s-a jucat, a spus Simeone (Atletico) după eşecul cu Chelsea

www.independent.co.uk
Diego Simeone

Antrenorul echipei spaniole Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat, după partida pierdută cu Chelsea (0-1), la Bucureşti, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, că ''nu mai poţi schimba un meci odată ce s-a jucat'', potrivit Agerpres.

"Nu mai poţi schimba un meci odată ce s-a jucat, de aceea iubim fotbalul. Am controlat jocul, dar poată am fost un pic deconectaţi după ce am recuperat mingea. Am jucat împotriva unei echipe rapide, dar noi am reuşit să o temperăm. Au atacanţi precum Giroud şi alte arme ofensive. Poate că trebuia să ţinem mai bine de minge. Vom lucra la acest lucru'', a spus Simeone, citat de site-ul UEFA.

Tehnicianul a apreciat că ''ambele echipe au muncit mult''.

 



''Au fost puţine oportunităţi de a marca, iar ei au fructificat una, dar în afară de asta meciul a fost echilibrat. Noi am fost solizi din punct de vedere defensiv, am fost buni pe tranziţie. Repriza a doua a fost foarte echilibrată, niciunul dintre portari nu a avut vreo minge de apărat", a mai spus argentinianul.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Atletico a pierdut toate cele şapte dueluri din cupele europene în care a fost învinsă acasă în prima manşă.

Atletico a avut doar un şut la poartă în prima repriză, cel mai slab bilanţ al său după 45 de minute într-un meci de UEFA Champions League de la turul semifinalei cu Real Madrid, din ediţia 2016/17.

 



Simeone nu este, totuşi, nemulţumit de situaţia în care se găseşte echipa sa: ''Dacă mi-ar fi spus cineva în septembrie că o să pierd cu 0-1 prima manşă din optimile Champions League şi o să fiu pe primul loc în La Liga, eram imediat de acord. Manşa secundă va fi dificilă, dar dar aşa e fiecare meci din Champions League. Trebuie să trecem de acest obstacol dificil."

Chelsea a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, la Bucureşti, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Meciul a fost decis de spectaculosul gol din foarfecă marcat de atacantul francez Olivier Giroud (68). Iniţial, reuşita campionului mondial a fost anulată pentru ofsaid, dar în urma analizei VAR s-a observat că el primise mingea de la un adversar, Mario Hermoso.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.