Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de persoane prinse de polițiști cu substanţe interzise la festivalurile de pe litoral, organizate în minivacanţa de 1 Mai

Facebook
litoral mamaia

Un număr de 143 de persoane au fost prinse de jandarmii constănţeni cu substanţe interzise la festivalurile de pe litoral, organizate în minivacanţa de 1 Mai, conform news.ro.

”Prin măsurile active de verificare adoptate, au fost oprite din a participa la evenimente un număr de 143 de persoane asupra cărora au fost depistate substanţe care prezentau suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanţe interzise. Menţionăm că celor 143 de persoane depistate le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de substante psihotrope, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis” Constanţa.
Sursa citată a precizat că, în urma celor depistate pe timpul desfăşurării festivalurilor, efective din cadrul structurii de acţiuni speciale a Grupării Mobile au asigurat protecţia procurorilor D.I.I.C.O.T. Constanţa şi a lucrătorilor B.C.C.O. Constanţa pe timpul punerii în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară.
Totodată, alături de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, jandarmii Grupării Mobile au participat la constatarea a cinci fapte de natură penală pentru violenţă domestică, deţinere de substanţe interzise şi înşelăciune cu brăţări de acces la festivalul desfăşurat în Costineşti.
De asemenea, jandarmii au dat 12 amenzi în valoare totală de 12.500 de lei şi un avertisment persoanelor care au încălcat normele de convieţuire socială.
Jandarmii Grupării Mobile Constanţa s-au aflat timp de şase zile în zona festivalurilor din Mamaia şi Costineşti, unde peste 85.000 de persoane au fost prezente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.