Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din PSD iese la rampă: Ce soluție va susține în CEx-ul de luni

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD, transmite un mesaj înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD de luni, 15 ianuarie. Duminică seara, la Antena 3, în una din rarele apariții la o televiziune, Bădălău l-a criticat pe Tudose, dar a susținut rămânerea acestuia la Palatul Victoria.

„Cred că Tudose a greșit anunțând public că nu mai poate lucra cu doamna ministru. Lucrurile trebuiau discutate în cadrul CEx și în cadrul Guvernului. Luam o hotărâre și mergeam mai departe. Premierul are decizia vizavi de miniștri, dar trebuie să o comunice partidului și să luăm decizia. E clar că unul dintre ei trebuie să plece. Mâine vom discuta. Trebuie să ieșim din situația asta. Avem un conflict în guvernul generat de noi și trebuie să găsim o soluție să mergem mai departe”, a declarat Bădălău.

Vezi și: Tabăra Dragnea a decis: Retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose! S-a avansat și numele noului prim-ministru/ SURSE

Președintele executiv al PSD a anunțat și soluția pe care o va susține. „Eu pledez pentru o soluție de înțelepciune și maturitate, ca să putem funcționa în continuare cu un Guvern Tudose care a guvernat bine”, a declarat Bădălău, întrebat dacă va susține plecarea lui Tudose sau plecarea ministrului Carmen Dan.

„Dacă cineva e nemulțumit de premierul Tudose, și sunt convins că vor fi, să vină să ceară ridicarea sprijinului politic. Dar ăsta e un lucru extrem de grav. Eu nu exclud nimic”, a adăugat Bădălău.

Niculae Bădălău a exclus varianta „mazilirii” lui Dragnea. „Liviu Dragnea are un mandat până la următoarele alegeri.  În respectăm și considerăm că trebuie să rămână președintele partidului”, a precizat liderul PSD.

Bădălău a vorbit și despre scrisoarea prezentată în precedenta ședință a CExN al PSD, în care denunța lipsa de democrație internă din partid.

„Rolul meu în partid este unul de echilibru și de moderație. Am considerat că nu trebuie să ies public, pentru că rolul meu e să organizez. Avem comunicatori foarte buni, dar e loc de mai bine. Este un document de coeziune și de relansare politică a PSD. Lucrul ăsta mi l-am dorit. Documentul l-am întocmit alături de consilierii mei, sfătuindu-mă cu domnul Adrian Năstase, tocmai pentru a contribui la dialogul în partid și la democratizarea internă”, a declarat președintele executiv al PSD.

Vezi și: Disfuncțiile erectile, o problemă majoră pentru români. Alimentele care cresc potența

Vezi și: Primele 7 secunde sunt esențiale! Cum să îi faci pe ceilalți să te placă

***

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.