Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus, în judeţul Giurgiu, a scăzut pentru a doua zi consecutiv

Forbes
COVID coronavirus

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în judeţul Giurgiu a scăzut pentru a doua zi consecutiv, ajungând vineri la 202, faţă de 204 cazuri înregistrate cu o zi în urmă şi 209 cazuri raportate în urmă cu două zile.

"Numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus în judeţul Giurgiu a ajuns la 202, fiind înregistrate cu două cazuri mai puţine ca ieri, când au fost înregistrate 204 cazuri şi cu şapte cazuri mai puţine ca cele 209 înregistrate miercuri, 13 mai. Totodată, numărul cazurilor vindecate şi externate a ajuns la 98, iar în carantină instituţionalizată se mai află 168 de persoane şi 351 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Prefectura Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

Atât starea de sănătate a celor aflaţi în carantină instituţionalizată, cât şi a celor în autoizolare la domiciliu este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, opt persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare şi 15 persoane, pe cel de carantinare.

De la începutul epidemiei de COVID-19, în judeţul Giurgiu au fost testate 2.060 de persoane, dintre care 145 în ultimele 24 de ore.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19 pe raza judeţului Giurgiu acţionează 158 de poliţişti, 64 de jandarmi, 14 militari şi 21 de poliţişti locali, dintre aceştia 22 de jandarmi acţionează în cartierul Rudărie din localitatea Prundu, cartier cu 300 de locuitori, unde a fost instituită în data de 10 mai măsura carantinării, după ce 32 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.