Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor noi de COVID-19 din Suceava a scăzut considerabil, în ultimele 24 de ore

Time of Israel
test coronavirus COVID

Numărul cazurilor noi de COVID-19 a scăzut semnificativ, în ultimele 24 de ore fiind internate doar două persoane cu acest diagnostic, faţă de raportarea precedentă când s-au înregistrat 14, iar 22 au fost declarate vindecate şi externate, a informat, marţi, Prefectura Suceava.

Conform reprezentanţilor Prefecturii, din totalul celor 523 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, 125 sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 139 sunt în zona tampon, iar 259 sunt cu alte afecţiuni non-COVID, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

Dintre cei 125 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, 90 prezintă forme medii ale bolii, 27 forme uşoare, iar opt pacienţi cu forme grave sunt internaţi în Secţia ATI, trei fiind ventilaţi mecanic.

La Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 56 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 11 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte COVID-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus sunt declarate pacienţi diagnosticaţi COVID-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 31.995, în ultimele 24 de ore fiind testate 240.

Potrivit distribuţiei cazurilor COVID-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din totalul de 114, un număr de 52 nu au niciun caz de infecţie în evoluţie, 25 au câte un caz în evoluţie, 26 au sub cinci cazuri în evoluţie, şase au sub zece cazuri, iar cinci au peste zece cazuri în evoluţie.

Prefectura Suceava face un apel către toţi cetăţenii pentru aplicarea în continuare, cu stricteţe, a normelor de distanţare socială şi igienă, precum şi a tuturor măsurilor de protecţie individuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.