Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul de spectatori care pot asista la meciuri nu se măreşte în Serie A

www.adevarul.ro
români tribune Australian Open

Comitetul de experţi care consiliază guvernul italian a recomandat să nu fie mărit numărul de spectatori care pot asista la meciurile din Serie A, în prezent limitat la 1000 pentru fiecare partidă, relatează AFP, potrivit news.ro.

Comitetul tehnic şi ştiinţific a pus capăt astfel ideii unei măriri a numărului de spectatori, care era dorită de unii participanţi în Serie A. Solicitarea era ca guvernul să permită ca stadioanele să poată fi ocupate la 25 la sută din capacitate. “Nu sunt reunite condiţiile pentru o mărire a numărului de spectatori”, au precizat experţii.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

De duminica trecută, la competiţiile sportive în aer liber din Italia este autorizată prezenţa a cel mult o mie de spectatori, cu respectarea măsurilor sanitare (distanţare, măşti, măsurarea temperaturii).

“Sunt un mare iubitor de fotbal, dar în acest moment prioritatea în Italia trebuie să fie şcolile, nu stadioanele. Virusul circulă, să nu facem greşeli”, a declarat ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.