Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce este important să îți alegi cu atenție numerele de înmatriculare ale mașinii. Un numerolog explică adevărurile ascunse în spatele numerelor - VIDEO

zodiacool.ro
numerologie numere

Nicoleta Ghiriș, specialistă în numerologie, a fost invitată în emisiunea "Gânduri bune cu Octavia Geamănu" pentru a explora interpretarea numerelor. Numerologia este o disciplină ce susține existența unei conexiuni misterioase între numere și evenimente. Această practică atribuie semnificații specifice anumitor numere și consideră că acestea influențează viața și destinul individului.

Atunci când vine vorba de alegerea numerelor pentru înmatricularea unei mașini, unii oameni ar putea selecta anumite cifre pe baza credințelor personale legate de semnificația lor sau de impactul pe care cred că îl vor avea asupra vieții lor.

În cadrul emisiunii, Nicoleta Ghiriș a furnizat sfaturi despre ce numere ar putea fi potrivite pentru înmatricularea unei mașini și ce semnificație ar putea avea acestea.

„La mașină trebuie să fim foarte atenți ce numere alegem pentru că, de exemplu, există foarte multe mașini cu numere cu 8, aducătoare de bani, însă atenție la toată combinație pentru că numărul se calculează!

De exemplu, B251AFG. Lui B îi corespunde un număr, mai am și numerele pe care le adun și mai adun și vibrația acelor litere pentru că literele sunt transpuse în cifre în numerologie. Și atunci vedem ce număr obținem.

Ce semnifică cifrele

Numărul 1: mașina o să tindă să fie condusă de un șofer nervos, agitat. Deci el vrea să întreprindă lucruri, viteză, dar nu neapărat negativ. Numărul 1 e un număr pozitiv, dar trebuie să fim calculați cu viteza.

Numărul 2: o mașină care necesită reparații. Mare atenție! Eu nu-i sfătuiesc pe clienții mei să-și pună numărul 2 la mașină. Deci nu cifra 2, ci cu totul. Înseamnă discuții în cuplu sensibile, în mașină, un șofer care are nevoie de inițiative, deci s-ar putea să-l vedem că se eschivează. Un aspect dual acolo, bun versus rău, adică poate să aducă și bine și rău.

Numărul 3: necesită cunoaștere în detaliu. Cred că acel șofer cunoaște toată mașina. O să cunoască multe despre ea și este bună pentru transport elevi. Numărul vibrațional 3 este un număr bun.

Numărul 4: o mașină de serviciu, muncim cu ea, ne folosim de ea, dar o să necesite reparații.

Numărul 5: vom fi aventurieri cu ea, vrem să ne deplasăm, să avem multe călătorii, însă avem acolo protecție pe necazuri.

Numărul 6: este un număr de familie. Trebuie să fie îngrijită, să avem grijă ca de casa noastră acolo, dar atrage accidente. Atenție la acest număr!

Numărul 7: necesită experiență la condus și o protecție divină. Fără necazuri cu numărul 7!

Numărul 8: au nevoie de importanță, acele mașini să fie „altfel” pe șosea, dar atrag banii lipsă și furturile. O să ne distrugă mașina.

Numărul 9: cei din această mașină trebuie să-i ajute pe ceilalți din jur, însă, pe perioadă lungă, n-aș recomanda acest număr pentru că aduce pierderi și prejudicii.”, a spus numerologul Nicoleta Ghiriș la „Gânduri bune cu Octavia Geamănu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.