Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire pe 'filiera nevestelor' la SPP. Cine este în pole position pentru preluarea conducerii /presa

twitter.com
iohannis carmen

Administratia Iohannis se pregătește să facă o schimbare majoră în vârful serviciilor secrete. „Culmea este ca, la aproape doi ani de la preluarea mandatului de catre Klaus Iohannis, tot prima doamna este cea care pare sa fi pus piciorul in prag, fiind gata sa-si urneasca sotul. Si asta pentru ca la Palatul Cotroceni se vehiculeaza tot mai intens numele celui care se afla momentan in pole-position pentru preluarea conducerii Serviciului de Paza si Protectie”, informează enational.ro.

Ministrul Sănătății a trimis corpul de control la un spital din Capitală

Este vorba despre Robert Stănciulescu, fostul șef al Centrului de Pregătire Militară de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Lovitură pentru Hollande din propriul partid, înainte de alegeri

„De altfel, faptul ca este concitadin cu actualul presedinte pare sa fie si principalul punct forte al propunerii acestuia pentru sefia SPP, ca doar nu l-a recomanda faptul ca este absolvent al Institutului de Educatie Fizica si Sport! Insa cum Sibiul nu este un oras chiar atat de mare si doamnele din lumea buna se imprietenesc adeseori la coafor, iata ca suntem pe cale sa asistam la o numire suprinzatoare, care nu ar face decat sa intareasca informatia ca propunerea s-ar face strict pe „filiera nevestelor”. In plus, se pare ca si Paul Jurgen Porr, presedinte al Forumului Democrat al Germanilor si omul care are o influenta majora asupra presedintelui Romaniei a dat aprobator din cap la ideea ca un sibian sa fie propulsat la conducerea SPP. Asa ca se forteaza aceasta numire pentru chiar luna septembrie, desi pe profesionistii din celelalte structuri i-a pufnit deja rasul la auzul stirii ca un „apevist” din provincie va incerca sa sparga „fratia” din servicii”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.