Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nunta anului în showbizz! Vica Blochina se mărită cu fiul unui fost PREŞEDINTE

www.libertatea.ro
Vica Blochina

Este nunta anului în showbizz! Vica Blochina a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Sergiu Lucinschi, alături de care o relație de câteva luni.

Sergiu Lucinschi este fiul fostului președinte al Moldovei, Petru Lucinschi. Cei doi au petrecut un weekend romantic la munte, la Sinaia, unde Vica a fost cerută de soție.

Blochina a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare un inel de logodnă pe degetul ei. Vica a scris și un mesaj sugestiv în dreptul fotografiei: "Da!".

Fosta balerină susţine că se simte împlinită şi că are planuri mari: vrea să înceapă o viaţă nouă alături de fiul ei, Edan, şi viitorul ei soţ, la Moscova.

"Vreau să mă mut la Moscova, numai că nu știu exact când. Depinde de cum se acomodează Edan acolo, cu școala, cum va fi cu școala. Aș vrea să ne mutăm în august. Dar vom vedea, oricum într-un an de zile ne mutăm. Acum, Edan a plecat în cantonament, la ȚSKA, marți dimineață. Iubitul meu e acolo", a declarat Vica pentru Libertatea.

Vica Blochina, 42 ani, a avut o relație cu Victor Piţurcă, cu care are un băiat.

Fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova nu a fost ocolit de problemele în justiţie. Sergiu Lucinschi şi  ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, Radu Pricop, au fost anchetaţi în dosarul privind şantajarea unui om de afaceri. Cei doi au fost trimişi în judecată în 2015. Fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a fost acuzat de şantaj, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi instigare la fals intelectual, după ce i-a solicitat afaceristului 4 milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere la DIICOT.

Citeşte şi: Ultimele conflicte rasiste din SUA, inspirate de Mişcarea legionară a lui Zelea Codreanu - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.