Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O altă numire controversată făcută de PNL la conducerea unei instituții cheie: Condamnat penal pentru fals şi uz de fals

afis pnl

Romania este, în continuare, în stare de alerta, dar liberalii doljenii continua sa îsi numească oamenii de casă în funcții publice.

La Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Craiova a fost revocat pedelistul penelist Theodor Sas si in locul lui a fost numit in functie Laurentiu Ivanovici care in anul 2003 a fost condamnat la doua luni de inchisoare cu executare pentru fals şi uz de fals, potrivit GazetadeDolj,ro.

Citește și: Moment de cotitură în Parlament. Se insistă cu 'autonomia' comunității maghiare: 'Este un proiect umilitor'

Cand a fost ales vicepresedinte al CJ Dolj, presa a sesizat această chestiune, însă  Laurentiu Ivanovici a negat, desi stia ca nu poate sa ascunda acest adevar.

Este o nouă numire controversată în jurul PNL, asta după ce premierul României, Ludovic Orban, a pus oameni controversați în funcții-cheie direct în Guvernul Ludovic Orban.

Recent, prim-ministrul Orban a făcut o adevărată reformă în Sănătate, instalând un chelner și un patron de pompe funebre la conducerea a două spitale din România. Apoi, premierul a instalat o „frizeriță din Vâlcea” în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.