Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O altfel de analiză a Guvernului Dacian Cioloș: Ce ne așteaptă în 2016

ciolos

Dacian Cioloș a ajuns premier în primul guvern tehnocrat din istoria României! Deși unii spun că Cioloș ar putea pica în orice moment dacă nu le face pe plac politicienilor, alții susțin, dimpotrivă, că are stabilitate să aplice toate reformele amânate de alte guverne.

O analiză deloc politică vine de la numerologul Mihai Voropchievici. El  a explicat că anul 2016 este un an în care se încheie foarte multe etape, dar în care nu este bine să se demareze proiecte noi. Altfel, pe plan politic, Voropchievici a explicat că guvernul Cioloş nu poate fi cel care schimbă.

Citește și: Andrei Hrebenciuc, opere complete: A turnat tot la DNA despre un personaj important

"Acest Guvern a venit exact dintr-o schimbare care se întâmplă frecvent în fotbal. Dacă nu joacă bine, se schimbă antrenorul. Nu poţi să iei pe cineva nou, după trei ani de zile şi să ai pretenţia să schimbi toată faţa. Nu se poate. Pentru că se vor face greşei fantastice. Şi zona de impact este cea a finanţelor. Doamna Anca Dragu, dacă privim numerologic, persoana aceasta trebuia să se ocupe de umanitate, de tot ce înseamnă altruism. Nu este o persoană care să se ghideze către zona de cifre.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul câștigătoarei ”Vocea României”: Legătura cu politicienii

Dacă ar fi să faci un guvern raportat la sistemul ezoterist, ştiţi cum ar funcţiona România? La parametri maximi. Sunt guverne în lume care funcţionează exact aşa. Şi nu este neapărat un guvern de tehnocraţi, mai degrabă este un guvern de superbirocraţi. Nu au avut niciun fel de tangenţă cu mişcarea la vârf.", a spus numerologul la Antena 3.

Citește și: Un ministru din guvernul Cioloş face o declaraţie uluitoare: 'Efectiv, otrăvim populaţia'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.