Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod: Accident cu 4 victime

Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă din Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat cu coronavirus. În urma accidentului, ambulanţa a căzut de pe un pod, iar cei patru răniţi sunt pacientul din autosanitară şi cei trei membri ai echipajului de pe ambulanţă.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o ambulanţă, ce aparţine SAJ Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Ambulanţa a părăsit partea carosabilă şi a căzut de pe un pod”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, scrie news.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Frații lui Emi Pian, suspectați de tentativă de omor

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi patru ambulanţe SAJ.

”În urma impactului au rezultat patru victime, conştiente şi neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanţa şi pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, a menţionat sursa citată.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a Olguței Vasilescu: Mai penibil de atât poți fi? .

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.