Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O avalanșă lovește din plin o stațiune de schi din California: echipele de intervenție caută eventualele persoane îngropate sub zăpadă

avalansa

Autoritățile din California au declarat miercuri că echipele de căutare și salvare au intervenit după ce o avalanșă a lovit stațiunea de schi Palisades Tahoe și încă nu se ştie dacă există persoane îngropate sub zăpadă, informează Rador Radio România.

Biroul șerifului din comitatul Placer a anunţat pe rețelele de socializare că mai mulţi poliţişti se află în stațiunea situată la aproximativ 100 de mile nord-est de San Francisco, fără a oferi alte informații suplimentare.

Cabinetul guvernatorului Gavin Newsom a precizat pe rețelele de socializare că "statul monitorizează și așteaptă să intervină", iar pompierii aduc echipe de salvare și resurse în zonă.

Cauza avalanşei nu a fost încă stabilită. Administraţia stațiunii Palisades Tahoe a transmis pe rețelele de socializare că avalanșa a avut loc la aproximativ 9:30 a.m., ora locală. "Echipele noastre de patrulare și operațiuni montane efectuează o operaţiune de căutare în acest moment", se afirmă în postare, adăugându-se că ambii versanţi ai muntelui său au fost închişi pentru o zi.

Stațiunea Palisades Tahoe a fost deschisă în 1949 și se află în Olympic Valley, California. Stațiunea a fost locul de desfășurare a Jocurilor Olimpice de iarnă din 1960.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.