Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O bunicuță le-ar fi oferit plăcinte otrăvite soldaților ruși - înregistrare publicată de un înalt oficial ucrainean

cointelegraph.com
mancare criptomonede

O bunicuță din Ucraina le-ar fi oferit prăjituri otrăvite soldaților ruși. Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupţie din Ucraina, a anunţat că o bătrnă din Ucraina i-a aşteptat pe ruşi cu prăjituri facute în casă, însă acestea erau otravite!

„Ocupanţii ruşi se asteptau ca ucrainenii să îi întâmpine cu pâine şi sare! De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otravite. A ucis opt ocupanţi”, arată o convorbire telefonica interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Bunicuţa s-a asigurat ca militarii să fie atrași de gustoasele prăjituri și a pus otravă în ele. Finalul: opt soldați ar fi murit pe loc!

Înregistrarea conversaţiei a fost publicata pe YouTube de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului ucrainean de interne. „O bunică i-a hrănit cu placinte – opt oameni au plecat acasa în sicrie de zinc!”, a spus militarul rus. „Nu avem ce manca. Am ieşit ieri, am furat o raţă. Dacă reuşim să intram în magazine, luăm ţigări şi mâncare. Pentru că nu există nimic, înţelegi? Murim de foame!”, s-a plâns un soldatul rus.

Informația nu a fost confirmată și de armata Rusiei.

Vezi și: Planul Ucrainei pentru a preveni o eventuală criză alimentară la nivel mondial. România ar putea juca un rol crucial .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.