Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O butelie de camping a explodat în balconul unui apartament din Iași: Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feței și toracelui

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţa, după ce o butelie de camping a explodat în balconul unui apartament din cartierul Dacia din Iaşi.

Explozia a avut loc în blocul K1, de pe strada Profesor Simionescu din Iaşi, a informat Inspectoratul Situaţii de Urgenţă Iaşi.

"Din comunicarea apelantului, situaţia de urgenţă nu este urmată de incendiu. S-au deplasat o autospecială de intervenţie şi stingere, un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, echipajul de prim ajutor din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi. La sosirea echipajelor de intervenţie au constatat că este o butelie explodată, iar proprietarul are traumatisme", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit celor de la SMURD, în apartament se aflau o femeie de 63 de ani şi un bărbat în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a suferit arsuri la nivelul feţei şi toracelui.

"La faţa locului, în apartament, a fost găsit un bărbat care avea arsuri la nivelul feţei şi toracelui, fiind preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la UPU de la Spitalul Sf Spiridon. Cea de-a doua victimă, o femeie de 63 de ani, a suferit un atac de panică în urma incidentului. A fost asistată medical de echipajul EPA de la Detaşament 1, dar a refuzat transportul la spital după consultul medical", a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul Sf Spiridon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.