Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cerere în căsătorie inedită cu ajutorul Jandarmeriei (video)

cerere casatorie

Jandarmii au dat o mână de ajutor unui tânăr din oraşul Năsăud care a vrut să îşi ceară iubita în căsătorie într-un mod inedit, astfel că au organizat, joi, o acţiune de verificare a respectării măsurilor impuse în context pandemic şi l-au percheziţionat pe viitorul mire, asupra căruia au găsit cutiuţa cu inelul de logodnă.

Potrivit informaţiilor postate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud pe pagina de Facebook, Daniel şi Ariana formează un cuplu de peste trei ani, iar momentul cererii în căsătorie a fost "regizat" la o terasă din oraş.

"Pe timpul unei acţiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuţă de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar. Acesta a fost legitimat de către jandarmi, iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniştit şi vădit emoţionat, deoarece în cutiuţă se afla... un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soţie. (...) Din fericire, aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubeşte de peste 3 ani şi pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puţin convenţional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni", a transmis Jandarmeria, conform Agerpres.

Jandarmii le-au transmis tinerilor "Casă de piatră" şi multă fericire şi i-au oferit viitoarei mirese un buchet de flori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.