Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 85 de ani, înşelată cu peste 70.000 de lei prin metoda 'Accidentul'

www.stirileprotv.ro
bani, lei, bancnote

O femeie de 85 de ani, din municipiul Petroşani, a fost înşelată cu peste 70.000 de lei prin metoda "accidentul" după ce, în urma unui telefon prin care era anunţată că fiica sa suferise un accident grav, a acceptat să dea unui necunoscut 11.700 de euro şi 20.000 de lei, a informat luni Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Un magistrat DE RENUME, dezvăluiri INCREDIBILE din justiţie. Cum sunt MĂSLUITE probe: 'Dosarele sunt PREGĂTITE înainte...'

Iniţial, bătrâna a fost sunată pe telefonul fix de o femeie care s-a recomandat ca fiind "doctoriţă" şi i-a spus că fiica sa este internată în stare gravă în spital din cauza unui accident şi că are nevoie de bani, în euro sau lei.

"Având în vedere vârsta înaintată şi emoţiile trăite la auzul celor prezentate, persoana vătămată i-a comunicat apelantei adresa unde locuieşte şi faptul că deţine în casă o sumă mare de bani. Falsa doctoriţă i-a cerut iniţial femeii 10.000 de lei, după care a solicitat mai mulţi bani, menţionând că la adresa ei se va prezenta un bărbat, pentru a ridica banii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu IESE LA ATAC: 'Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist...'

Bătrâna i-a înmânat bărbatului necunoscut 11.700 de euro şi 20.000 de lei, ulterior realizând că este vorba de o înşelătorie.

Poliţiştii din Petroşani au întocmit un dosar penal în acest caz pentru infracţiunea de înşelăciune şi desfăşoară acţiuni pentru identificarea şi prinderea autorilor faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.