Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Harghita a ajuns la spital, posibil intoxicată cu fum, după ce a uitat mâncarea pe aragazul aprins

Facebook
ambulanta salvare

O femeie din Miercurea Ciuc a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, vineri seara, posibil intoxicată cu fum, după ce a uitat mâncarea pe aragaz, iar casa i-a fost inundată cu fum, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, anunță Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat faptul că locuinţa era inundată cu fum din cauza mâncării uitate pe aragaz, iar o persoană a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate", a precizat Biroul de presă al ISU Harghita.

Acesta este un al doilea astfel de caz înregistrat în această săptămână, după ce luni o femeie a fost găsită inconştientă într-un apartament din Miercurea Ciuc. Ea inhalase fum provenit de la mâncarea uitată pe aragaz şi a fost resuscitată cu succes de echipajele medicale sosite la faţa locului, fiind transportată ulterior la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.