Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie și-a primit înapoi valiza de la polițiști, când încă nici nu știa că a pierdut-o

facebook.com
politia

Polițiștii locali brașoveni i-au dus unei femei valiza pierdută, lăsată lângă mașină după ce a revenit din concediu. Surpriza femeii a fost cu atât mai mare cu cât încă nu și-a dat seama că își pierduse geamantanul, scrie Mediafax.

Polițiștii locali brașoveni au returnat în acest an aproape 200 de obiecte diferite celor ce le-au uitat, pierdut sau lăsat pe domeniul public.

Cele mai multe bunuri au fost găsite în zona centrală a orașului, însă și prin cartiere a fost înregistrat acest fenomen.

Unele lucruri au fost găsite de polițiștii locali în timpul misiunilor de patrulare, altele au fost predate de cetățenii care le-au descoperit.

Citește și: Iași: O mașină a luat foc în trafic

În topul obiectelor pierdute se numără cardurile bancare, actele de identitate și diferite alte documente oficiale (certificate de absolvire, de naștere sau dosare medicale).

Este vorba despre 27 de carduri bancare, 21 de cărţi de identitate, 19 carduri de sănătate, 29 de alte acte/documente, 17 poșete/borsete/plase, 11 permise de conducere, 10 telefoane, abonamente RAT, 26 de carduri de farmacie, chei (și de mașina), ochelari, cărucior de copil, proteze, medicamente, carte de rugăciuni, tichete de pariuri sportive, produse cosmetice sau bilete RAT sau sume de bani.

„Unul dintre cele mai amuzante cazuri a fost cel al unei brașovence întoarsă din concediu cu mașina. Femeia, după ce și-a parcat automobilul în fața blocului, a uitat să își ia cu ea și geamantanul pe care l-a abandonat lângă mașină, fiind mult prea grăbită să ajungă în locuința sa. Trolerul a ajuns la polițiștii locali, care prin metode specifice au identificat-o pe femeie. Aceasta a fost extrem de mirată de prezența agenților la ușa ei, ținând cont că nici măcar nu știa că îi lipsea geamantanul de calătorie”, spun polițiștii locali brașoveni.

Toate aceste bunuri ajunse la sediul Poliției Locale sau la birourile din cartiere, au fost returnate persoanelor care le-au pierdut, uitat sau abandonat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.