Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O filială judeţeană a PNL şi-a făcut propriile sondaje pentru prezidenţiabil

crin iohannis

Părerile erau însă, în cele mai multe cazuri, deja formate. Spre exemplu, filiala judeţeană Timiş a PNL a avut propriile sondaje. O spune preşedintele Nicolae Robu, cel care anunţă că reprezentanţii celui mai vestic judeţ al ţării vor merge alături de Iohannis.

Avem şi noi sondaje făcute în Timiş, pentru uzul nostru, sondaje care nu au caracter ştiinţific, dar care nu pot fi nici ele ignorate. Este vorba despre o contorizare a opţiunilor unui număr important de oameni. Unul a fost făcut sub anonimat, online. A funcţionat foarte bine până în momentul în care a fost spart. În acel moment l-am stopat. Un altul a fost făcut pe Facebook, unde oamenii se exprimă la vedere, dar care nu poate fi ignorat nici el. Nu înseamnă că dă rezultate ultravalide, dar când ecartul este foarte mare, atunci anumite informaţii pot fi deduse şi dintr-un astfel de sondaj”, a declarat Robu.

Robu susţine că „rămâne pe varianta care pare a fi, după cum stau lucrurile la ora actuală, cu şansele cele mai mari de izbândă”. Liderul PNL Timiş nu a discutat cu ceilalţi reprezentanţi ai filialei pentru o poziţie comună în cadrul Delegaţiei Permanente, însă se bazează pe o coordonare rapidă. Totuşi, cel puţin unul dintre parlamentarii de Timiş nu este hotărât în privinţa propriei opţiuni. Este vorba despre Petru Ehegartner, senator care ia în calcul varianta trecerii în partidul lui Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.