Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gravidă în luna a ȘAPTEA a ajuns la spital înjunghiată. Copilul ei e MORT, iar medicii se chinuie să o salveze. Femeia s-ar fi RĂNIT SINGURĂ

Twitter
gravida sarcina

O gravidă în luna a şaptea a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani după ce a fost înjunghiată, fiind operată de urgenţă, au informat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale.

"O femeie de 36 de ani, din Vrâncioaia, gravidă în luna a şaptea, a ajuns la UPU Focşani în stare gravă, în şoc hemoragic, după ce a fost înjunghiată. A fost operată de urgenţă, dar, din nefericire, medicii nu au putut salva fătul. În prezent, femeia se află la Terapie Intensivă, sub supraveghere medicală", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma. Potrivit sursei citate, la momentul intervenţiei chirurgicale, fătul ar fi fost deja mort. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc fapta.

Citește și: Accident ȘOCANT: un copil de 14 ani a fost ÎMPUȘCAT, la vânătoare, după ce a fost confundat cu un animal

UPDATE

 

Femeia de 36 de ani, din Vrâncioaia, gravidă în luna a şaptea, care a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani, s-ar fi înjunghiat singură, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 13 decembrie, ora 21,36, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la un conflict în familie pe raza comunei Vrâncioaia. Din primele verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînţelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuţit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor SJU Focşani, femeia a fost operată de urgenţă, dar medicii nu au reuşit să salveze şi fătul.

"O femeie de 36 de ani, din Vrâncioaia, gravidă în luna a şaptea, a ajuns la UPU Focşani în stare gravă, în şoc hemoragic, după ce a fost înjunghiată. A fost operată de urgenţă, dar, din nefericire, medicii nu au putut salva fătul. În prezent, femeia se află la Terapie Intensivă, sub supraveghere medicală", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma.

În prezent, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi încadrării juridice a faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.