Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O îndrăgită cântăreaţă din România, în lacrimi: A fost BĂTUTĂ şi UMILITĂ de fostul soţ

M375/0009

Îndrăgita cântăreață Lora a făcut câteva mărturisiri șocante la doi ani jumătate de la divorţul de Dan Badea. Ea a vorbit deschis despre motivele care au făcut-o să renunţe la căsnicia cu acesta. Artista îl acuză pe fostul soţ că a bătut-o şi a umilit-o, obligând-o să renunţe la cariera artistică, potrivit cancan.ro.

Lora a făcut aceste declarații pentru că nu vrea să mai fie condamnată pentru eşecul mariajului cu Dan Badea.

Neașteptat! Ce țări ne-au dat puncte la Eurovision și câte

Vedeta a povestit că fostul soţ a lovit-o şi a umilit-o. Lora a mărturisit că s-a decis să pună punct relaţiei atunci când comediantul i-a cerut să renunţe la cariera muzicală.

PNL aruncă BOMBA: 'Viorel Ştefan va fi remaniat pentru că nu ar susţine această lege'

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresiunea verbală. În general, e bine să ai grijă cu bărbaţii agresivi. O altă limită a fost atunci când mi-a cerut să aleg între el şi muzică, ceea ce mi s-a părut extrem de nedrept. Cea mai mare minciună a fost atunci când a spus că-şi doreşte familie şi copii cu mine şi apoi mi-a spus că nu. A durut foarte tare! Nu vă imaginaţi. Au fost limite peste care nu am putut să trec şi să mai iubesc omul ăla. Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie, între toaletă şi perete şi am plâns. Dar mi-a făcut foarte bine, m-a ajutat foarte mult. Ne-am întâlnit şi ne-am salutat, dar acum dacă ne-am întâlni eu nu l-aş saluta. Nu aş putea! Ar fi modul meu de a spune: ”Foarte urât din partea ta”. A spus ceva foarte urât. A fost întrebat dacă nu-i e frică să se recăsătorească din nou atât de repede şi el a spus: ”Nu, nu mi-e frică să fiu înşelat din nou”. Nu am înţeles ce a vrut să spună cu asta. Vreo 5 ani aşa simt că am pierdut”, a povestit Lora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.