Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O iraniano-britanică încarcerată în Iran din 2016, Nazanin Zaghari-Ratcliffe, a fost informată cu privire la un nou act de acuzare

thedailybeast.com
iran

O iraniano-britanică încarcerată în Iran din 2016, Nazanin Zaghari-Ratcliffe, a fost informată marţi cu privire la un nou act de acuzare, potrivit site-ului televiziunii iraniene, relatează AFP, potrivit news.ro.

”A 15-a Cameră a Tribunalului Revoluţioinar Islamic a convocat-o marţi pe Nazanin Zaghari împreună cu avocatul său (...), pentru a-i notifica un nou act de acuzare”, se arată pe site-ul televiziunii de stat Iribnews, care citează ”o sursă informată”, fără să ofere alte detalii.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Susţinătorii lui Nazanin Zaghari-Ratcliffe sunt convinşi că dosarul său are legătură cu o bătălie judiciară în centrul căreia se află o datorie veche - în valoare de 400 de milioane de lire sterline (450 de milioane de euro - cu Teheranul privind un contract de înarmare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.