Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O lecție de iubire și loialitate! Un câine l-a încălzit toată noaptea pe copilul pierdut în Dolj - VIDEO

news.ro
copil dolj

Copilul din Dolj care a dispărut de acasă a fost găsit după mai bine de 24 de ore de căutări. Băiatul de nici 7 ani a fost găsit de un jandarm pe câmp, la 10 kilometri de locuinţa sa de unde a dispărut. Băieţelul a fost însoţit în permanenţă de căţeluşa sa, care nu l-a părăsit nici atunci când copilul a fost urcat în ambulanţă, scrie digi24.ro.

Fără haine şi speriat, micuţul îmbracă tricoul jandarmului care l-a găsit. Căţeluşa lui nu l-a părăsit nicio clipă şi i-a ţinut de cald întreaga noapte.

Vineri dimineaţă, Manuel Cătălin a plecat de acasă, împreună cu căţeluşa lui. Nu era pentru prima dată, însă rudele l-au găsit de fiecare dată pe câmp, aproape de casă. Acum însă, copilul n-a fost de găsit. După şase ore de căutări, familia a alertat autorităţile.

120 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi localnici l-au căutat pe câmpurile din împrejurimi. 2.500 de hectare de teren agricol şi canale de irigaţii au fost verificate la pas.

Citește și: Un bloc cu opt etaje din Galați este în pericol din cauza unei fisuri de aproximativ 10 metri în asfalt

„Un paznic mi-a spus că a fost în pielea goală că, de, nu e pe treaba lui, ce să vă spun... şi cu o căţea albă”, spune Marin Bora - bunicul băiatului.

După 24 de ore, un jandarm l-a găsit. Micuţul a rătăcit întreaga noapte şi a ajuns la 10 km depărtare de casă, în comuna vecină Negoi.

„Era cu căţelul înaintea lui, la 10-15 metri şi el venea...se uita speriat, pe un drum. Probabil voia să intre în sat. Am strigat la el, a avut tentinţa să fugă. M-am aşezat jos şi am strigat la căţel. N-am ştiut cum îl cheamă dar...a venit căţeaua, apoi a venit şi el. I-am dat un tricou, l-am întrebat dacă îi e foame”, Cristian Lulă, plutonier adjunct.

Manuel Cătălin va fi ţinut până duminică dimineaţă sub supraveghere medicală, la spitalul din Băileşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.