Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O lucrare murală pe care artistul britanic Banksy a dedicat-o Valentine's Day, realizată pe o clădire din Bristol, a fost vandalizată

life.ro
banksy

O lucrare murală pe care artistul britanic Banksy a dedicat-o Valentine's Day, realizată pe o clădire din Bristol, a fost vandalizată, transmite The Guardian, anunță MEDIAFAX.

Banksy a confirmat, vineri, pe Instagram, că este autorul lucrării. Lucrarea, care prezintă o fetiţă ce ţine în mână o praştie şi o explozie din flori roşii, a fost remarcată de locuitorii din cartierul Barton Hill, din Bristol, joi dimineaţă.

Citește și: Dacia lansează primul model de autovehicul electric produs în România

Banksy, un artist care îşi ascunde identitatea, preferând să rămână în anonimat, a confirmat în primele ore ale zilei de vineri, când a fost sărbătorită şi Valentine's Day, că lucrarea îi aparţine.

Lucrarea a fost protejată iniţial cu un panou din plastic, care, însă a dispărut.

Iar, la nici 24 de ore, potrivit unor imagini apărute pe reţelele de socializare online, lucrarea a fost vandalizată.

Unul dintre localnicii care au remarcat incidentul a declarat că este o ruşine ceea ce s-a întâmplat, dar că era un lucru de aşteptat.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Banksy este celebru pentru desenele sale de tip graffiti realizate pe diverse clădiri importante, însoţite adeseori de comentarii cu tentă socială. Considerat un reprezentant al curentului street art, el este renumit pentru faptul că îşi tachinează publicul, dar şi autorităţile, iar lucrările sale sunt extrem de originale, făcându-i pe privitori să vadă lucrurile într-o cu totul altă lumină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.