Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare companie își mai deschide un sediu în România: cel puțin 2000 de oameni vor fi angajați

angajari

Primarul oraşului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat, miercuri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook că ”un nou mare nume global vine la Timişoara”. Este vorba despre compania Ericsson, care a preluat de la firma Kathrein două fabrici. 2.000 de angajaţi vor lucra în aceste fabrici, informează News.ro.

Citește și: PERCHEZIŢII de amploare în Bucureşti şi cinci judeţe. Dosar cu prejudiciu de milioane de lei

„Iată că un nou mare nume global vine la Timişoara: Compania Ericsson! Nu pot decât să mă bucur, să-i urez mult succes şi s-o asigur de toată deschiderea administraţiei publice locale pe care o conduc, a mea, personală, de acces direct la mine şi tratament cu celeritate în Primăria Timişoara, aşa cum asigur tuturor celor care dau forţă oraşului nostru, puternicilor noştri agenţi economici!”, a scris Robu.

Citește și: Detalii TERIFIANTE despre crima din Vrancea: asasinii și-au urmărit victima PAS cu PAS. Cum au acționat cei trei

Edilul a mai anunţat că 2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson. „2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson în cele două fabrici preluate de la firma Kathrein, în domeniul de vârf al comunicaţiilor, în producţia de antene şi filtre. Asta-i Timişoara, locul cel mai atractiv pentru afaceri din România, polul de forţă al industriilor IT&C şi Automotive!”, a mai scris Robu. Ericsson este o companie suedeză din domeniul industriei comunicaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.