Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O navă din China a intrat în Portul Constanța. DSP face verificări, de teama coronavirusului

mediafax.ro
remorcher hercules portul constanta

O navă care a plecat dintr-un port chinezesc a intrat marți în Portul Constanța. Membrii echipajului au fost verificați de reprezentanții DSP, de teama coronavirusului, scrie Mediafax.

Un vapor sub pavilion Malta, care a plecat pe 14 decembrie dintr-un port chinezesc, a intrat marți în Portul Sud-Agigea.

Întreg echipajul navei a fost verificat de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța, care au declarat că nu au identificat nicio problemă de sănătate.

„O navă a ajuns azi dimineață în port, toată lumea este sănătoasă, nu au nicio problemă. Am fost în control, nu există absolut nimic. Nava a intrat azi dimineață la ora șase. Au fost asistenții din port, care sunt cabinetul port al Direcției, și le-au luat temperatura, i-au verificat și sunt sănătoși. Ei au fost pe mare mult timp. Nu e nicio problemă”, a declarat Cristina Schipor, directorul DSP Constanța.

Citește și: Un al treilea muncitor din Sri Lanka a ajuns în România și va lucra la Ditrău / VIDEO

Și prefectul județului Constanța a confirmat că situația este sub control și că nimeni de pe bordul navei nu prezintă semne de coronavirus.

„O navă care venea din China, cu pavilion Malta, a acostat în port. S-au deplasat reprezentanții DSP, au efectuat un control echipajului și concluzia este că sunt în stare bună de sănătate, așa mi s-a transmis. Nava a plecat din China, ultimul port chinezesc a fost pe 14 decembrie. Deci este plecată din China de aproape două luni. Virusul înțeleg că are perioadă de incubație de 14 zile”, a declarat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.