Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă GAFĂ a lui Klaus Iohannis, în Italia: Cum a COMIS-O în fața soției sale, la întâlnirea cu primarul-femeie al Romei - VIDEO

Administratia Prezidentiala
iohannis italia

Klaus Iohannis face un maraton al gafelor, la vizita oficială din Italia! După ce a stârnit valuri de critici pentru gesturile de la întâlnirea cu premierul italian, Giuseppe Conte, președintele României a comis-o și la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi.

La sediul primăriei din Roma, Iohannis a fost întâmpinat de zeci de români. Probabil că emoțiile l-au făcut să nu își dea seama că la intrarea în Primărie e un alt moment solemn. Astfel, în timp ce gorniștii îi anunțau sosirea și îl primeau în clădire, președintele nu a stat să îi salute, așa cum e ceremonialul, ci a vrut să urce scările. A fost atenționat de o femeie din alaiul prezindențial, iar Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au rămas să dea onorul.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

E a doua gafă a lui Klaus Iohannis. La întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, după o primă parte a ceremonialului de primire, preşedintele României s-a întors şi a vrut să plece în interiorul Palatului Guvernului, deşi ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului.

În imaginile de la ceremonialul de primire se poate observa cum Iohannis s-a întors şi a vrut să plece, în timp ce garda prezenta onorul.

Citește și: Gabriela Firea face o nouă rectificare bugetară! De unde va tăia bani și unde vor fi realocați aceștia

După ce premierul Giuseppe Conte l-a avertizat, Iohannis a revenit, iar ceremonialul a continuat. Începând cu minutul 4:52 al înregistrării oficiale, este vizibilă atitudinea descumpănită a preşedintelui român, care arată că nu ştie exact ce urmează, conform protocolului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.