Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ÎNFRÂNGERE pentru Boris Johnson: Guvernul e OBLIGAT să publice documentele despre decizia de suspendare a Parlamentului

Agerpres
Boris Johnson

Membrii Camerei Comunelor au votat în favoarea unei moțiuni ce obligă Guvernul de la Londra, condus de Boris Johnson, să dea publicității toate documentele privind decizia de prorogare a Parlamentul britanic și referitoare la planurile privind retragerea Marii Britanii din UE fără un acord, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

În favoarea moțiunii au votat 311 parlamentari, în timp ce 302 s-au pronunțat împotrivă, rezultatul votului fiind o nouă înfrângerea pentru Boris Johnson.

Aprobarea propunerii ar putea oferi detalii semnificative în legătură cu planurile Guvernului Boris Johnson de prorogare a Parlamentului.

Conservatorul Dominic Grieve, inițiatorul moțiunii, a afirmat că există suspiciuni că decizia de suspendare a Parlamentului are drept scop să împiedice legislativul să dezbată riscurile retragerii din UE fără un acord.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Pe de altă parte, premierul Boris Johnson susține că dorește să suspende activitatea Parlamentul pentru a avea timp să-și contureze agenda de politică internă până la noua sesiune a Parlamentului, în luna octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.