Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă înşelăciune prin metoda accidentul; victima - O femeie de 83 de ani din Hârseni

jurnal din romania
batrana
"Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 ani, din localitatea Hârseni, ar fi fost indusă în eroare de către persoane necunoscute, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase potrivit căreia nepoata sa ar fi fost victima unui accident rutier grav şi s-ar impune intervenţii chirurgicale urgente pentru care este necesară plata unei sume de bani. Persoana vătămată, fiind contactată telefonic în repetate rânduri şi fiind menţinută în stare de eroare cu privire la aspectele anterior precizate, ar fi înmânat unei persoane necunoscute, de sex masculin, suma totală de 6.000 euro", a precizat, într-un comunicat remis vineri presei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Autori ai faptei au fost identificaţi ca fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 ani şi 24 ani, din judeţul Vrancea.

"La data de 10 martie, poliţiştii braşoveni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Focşani, în colaborare cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost depistate persoanele în cauză. Totodată, poliţiştii braşoveni au pus în executare 3 mandate de aducere, persoanele bănuite fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale. În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov", a precizat sursa citată.

Ulterior, vineri, instanţa de judecată a emis două mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru doi dintre aceştia, pentru al treilea tânăr fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.