Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă 'lovitură' marca Dan Petrescu: Musa venit în 2020 'e istorie' la Sivasspor

Dan Petrescu

Campioana României, CFR Cluj, o întâlnește pe Sivasspor, din Turcia, în etapa a doua a fazei grupelor Conference League, iar la conferința de presă premergătoare partidei Dan Petrescu a lăudat echipa turcă, poate mai mult decât era nevoie.

"Nu ştiu cine le lipseşte la Sivasspor. Dar dacă ne uităm la jucătorii lor de atac, nu ştiu dacă i-aţi studiat şi ştiţi cine sunt, au nişte CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România.

Are vreo 70 de meciuri Musa în naţionala Nigeriei şi vreo 30 de goluri. Gradel, care e cel mai bun jucător de departe, care e istorie la Sivasspor, uitaţi-vă la CV-ul lui unde a jucat, în ce campionate a jucat şi în ultimii 20 de ani a dat mereu câte 15-20 de goluri.

Mă gândesc la Saba, naţionala Israelului, mă gândesc la Wolvestadt, naţionala Norvegiei, mă gândesc la fundaşul central în naţionala Greciei, numai jucători de naţională, au 11 jucători.

Au salarii de 800 la un milion de euro, asta e clar, au un buget foarte mare, dar e importantă echipa. Dacă noi, ca echipă, vom fi bine ... Toate echipele care au venit la Cluj au avut viaţă grea", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.