Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă LOVITURĂ pentru un temut interlop

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam jandarmi mascați

Două dosare penale complexe sunt instrumentate în prezent în urma protestelor din Penitenciarul Iaşi, din luna iulie. Unul dintre dosare vizează modul în care au acţionat peste 40 de forţe de ordine, iar celălalt, stricăciunile provocate de deţinuţi în timpul revoltei. Reprezentanţii Penitenciarului Iaşi au calculat pagubele la 90.000 de lei, formulând plângeri penale împotriva a 7 deţinuţi.

Procurorii au decis recent să deschidă un dosar penal pe numele lui Adrian Corduneanu, care este cercetat pentru că ar fi condus protestele deţinuţilor de la Iaşi.

Citește și: Ai văzut-o în Harry Potter, iar acum a jucat DEZBRĂCATĂ / VIDEO HOT

Penitenciarul Iaşi a fost prima unitate din Iaşi unde deţinuţii au început să protesteze în masă, nemulţumiţi de condiţiile din închisoare. Ulterior, deţinuţi de la majoritatea penitenciarelor din ţară s-au revoltat şi au demarat acţiuni similare.

La nivel naţional, mai mulţi deţinuţi despre care s-a considerat că ar fi fost implicaţi în proteste au fost mutaţi la alte unităţi de deţinere. De la Iaşi, de pildă, au fost mutaţi, printre alţii, Adrian Cor­duneanu şi Ion Clămparu, cei mai cu­noscuţi interlopi închişi la Iaşi la acel moment, scrie Ziarul de Iaşi.

Citește și: Mărturia unei FEMEI: Mi-am TATUAT VAGINUL ca să mă relaxez SEXUAL

Interlopul Adrian Cordureanu este păzit după gratii mai ceva ca un criminal în serie. Ramona Cordureanu, soția infractorului, a declarat că bărbatul nu este lăsat nicio clipă singur, iar când este scos din celulă, mai multe forțe de ordine înarmate se mobilizează.

Adrian Corduneanu este judecat și închis pentru ca l-a şantajat şi ameninţat luni de zile pe directorul de vânzări al unei firme de construcţii. Procurorii susţin că de pe urma acestui şantaj, Corduneanu ar fi primit aproximativ 35.000 de lei, motiv pentru care a şi fost arestat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.