Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă rectificare la bugetul Capitalei: Primăria vrea să dea 10 milioane de lei la Catedrală și să taie 26 de la spitale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam clopote Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, prin care vrea să taie de la spitalele care sunt administrate de Municipalitate suma de 26 de milioane de lei. Pe de altă parte, 10 milioane de lei s-ar putea duce către Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit Mediafax.

La capitolul „Cultură, recreere și religie”, Primăria Capitalei ar putea acorda un plus de 33,8 milioane de lei, iar la iluminat ar putea merge suma de 2,5 milioane de lei.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de joi, privind o nouă rectificare bugetară, Primăria Capitalei vrea să taie 28 de milioane de la capitolul „Protecția Mediului”.

Citeste si CTP, despre respingerea Adinei Florea: Probabil ca PSD va spune că e un nou act de antisemitism sau de misoginism al domnului Iohannis

Direcția Generală de Asistență va avea un buget tăiat cu 19 milioane de lei, în timp ce CREART va avea 4 milioane de lei în plus, dacă proiectul va fi aprobat. În ceea ce privește spitalele bucureștene, acestea vor avea un buget cumulat tăiat cu 26 de milioane de lei, iar aici intră spitale precum Spitalul Foișor, Gomoiu, Carol Davila sau Spitalul Victor Babeș.

Primăria Capitalei acordă un plus de 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.