Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană a ajuns la spital în urma accidentului rutier petrecut pe DN11, la Dalnic

mesageruldesibiu.ro
accident

O persoană a ajuns la spital în urma accidentului rutier petrecut vineri pe DN11, în apropierea localităţii Dalnic, în care au fost implicate trei autovehicule, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări a rezultat că accidentul ar fi fost provocat de către o femeie în vârstă de 44 de ani.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Covasna intervin la un accident rutier care s-a produs în jurul orei 10:30 pe DN 11, în afara localităţii Dalnic. În eveniment au fost implicate 3 vehicule, în care se aflau 5 persoane. Din primele date a rezultat că o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism pe DN 11, dinspre Bacău spre Braşov, la kilometrul 44 + 30 m., nu ar fi observat ca autoturismul care circula în faţa sa a încetinit şi a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul lovit a fost la rândul său proiectat în vehiculul care circula înaintea lui. În urma coliziunii o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezenţa alcoolului în aerul expirat", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Traficul rutier pe DN 11 este blocat pentru finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii urmează să întocmească dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.