Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier

accident bun

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite în urma unui accident produs, marţi, pe drumul judeţean DJ 293, la ieşirea din municipiul Dorohoi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la revenirea pe bandă după efectuarea unei depăşiri. Şoferul în vârstă de 30 de ani, din judeţul Timiş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o râpă. 

În urma accidentului, o femeie de 65 de ani a decedat, iar şoferul şi un pasager de pe scaunul din dreapta au fost răniţi.

Citește și: Lovitură de teatru - Decizia luată de CNA cu privire la Realitatea Plus, după ce a închis Realitatea TV

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanţă şi unul de descarcerare, în condiţiile în care femeia de 65 de ani a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului. 

"Una dintre victime a fost descarcerată de pompieri din autoturism şi a fost predată colegilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu. 

Şoferul vinovat de producerea accidentului nu se afla sub influenţa alcoolului. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.