Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O petrecere de botez din Bihor a fost întreruptă de polițiști

Freepik.com
petrecere club

Poliţiştii bihoreni au întrerupt o petrecere de botez la care participau, duminică, 27 de persoane într-un restaurant din comuna Auşeu, în cadrul acţiunilor desfăşurate în ultimele 24 de ore pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu noul coronavirus în judeţ, a informat luni IPJ Bihor.

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Scopul acţiunilor desfăşurate nu este aplicarea de sancţiuni, se precizează în comunicat, ci acela de a-i determina pe toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

Petrecerea a avut loc duminică, 14 februarie, într-un spaţiu închis, respectiv restaurant, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod fiind prezenţi, la faţa locului, în jurul orei 17.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

"În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 27 de persoane. Activitatea privată din restaurant a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente legitimate", se arată în comunicat.

Poliţia informează că acţiunile de verificare vor continua zilnic în judeţul Bihor, pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

IPJ Bihor reaminteşte faptul că organizarea de evenimentele private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) este interzisă, iar în situaţia în care forţele de ordine constată că aceste interdicţii sunt încălcate, vor interveni cu fermitate şi vor aplica sancţiuni contravenţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.