Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'O să îmi iau niște înjurături!' Victor Becali îi supără pe suporterii lui Dinamo: E mai bine ca echipa să retrogradeze

digisport.ro
victor becali

Dinamo a pierdut în prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga I cu 2 - 0 la Cluj și se pregătește de meciul retur din Ștefan cel Mare, unde elevii lui Dusan Uhrin Jr. speră la o remontada.

Invitat la Digisport, impresarul Victor Becali a făcut o declarație deloc pe gustul 'câinilor roșii', spunând că Dinamo ar trebui să retrogradeze.

Impresarul a dat exemplu Rapidului și a continuat să spună că retrogradarea în eșalonul secund ar putea atrage oameni potenți financiar care să investească în echipă, iar suporterii nu se vor îndepărta de echipă.

”În preajma meciului, o să îmi mai iau niște înjurături. Eu cred că pentru Dinamo e mai bine să retrogradeze. Sunt 70% șanse să retrogradeze. Dinamo, dacă va rămâne în Liga 1, va fi la terapie intensivă.

Se duce în B, se face bine, se tratează. Se face bine cu un buget mic. Dacă Dinamo s-ar fi dus mai demult în B, cu sprijinul suporterilor, ieșeau din insolvență, erau și promovați acum. Decât să dau 2000 pentru abonament, aș da 2000 pentru B. Să se ducă în B și sunt mulți care ar da.

Trebuie să fie o conducere serioasă, nu așa să conducă o mână de suporteri. Nu pot să înțeleg de ce aduci jucători cu salarii mari dacă ești în insolvență. Își face o echipă care să promoveze, uitați-vă la Rapid. Eu vă spun că sunt mulți oameni care ar ajuta Dinamo în Liga 2”, a declarat Victor Becali la emisiunea Digi Sport Special.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.