Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O SĂPTĂMÂNĂ SPALĂ PE ALTA. Săptămâna mare a micilor (30 aprilie - 6 mai)/ PAMFLET

dragnea peisaje pamflet

Cele mai importante ştiri din săptămâna 30 aprilie - 6 mai... şi "ştirile" care le-au scăpat tuturor:

Protest la Cluj: Oamenii au ieşit în stradă să ceară demisia premierului.

Dacă o să se lase convinsă să părăsească Palatul Victoria, protestatarii au planuri mari pentru Dăncilă! Clujenii cred că aceasta ar putea deveni imediat un primar mai cool decât Boc, după ce a reușit într-un timp foarte scurt să câștige titlul de cel mai slugarnic premier.

Carmen Dan anunţă razii de amploare pe litoral: „Vor fi făcute teste antidrog”.

La auzul acestui anunț, Petre Daea a anunțat brusc că nu va mai merge niciodată la mare.

Data de 1 mai este Ziua Muncii, iar la originea ei a stat reducerea normei orare zilnice decretată de Congresul Internaționalei Socialiste în 1889.

De 1 mai, Dăncilă a fost surpinsă cu un buchet de flori în fața gurii de metrou Piața Muncii, întrebând trecătorii dacă știu unde sunt obrajii de metrou, pentru că ar vrea să-i pupe cu ocazia Zilei Muncii.

De 1 mai, Iohannis a ieșit la o plimbare. Când a văzut cât de frumos este afară, președintele a simțit că pur și simplu nu poate rămâne în case.

Românii au pus pe grătare, în minivacanţa de 1 Mai, peste 30 de milioane mici.

Dacă ar trebui să aleagă un singur lucru cu care să plece pe o insulă pustie pentru a face un grătar de 1 mai, multor români le-ar fi greu să aleagă dintre mici și Salam.

De 1 mai, majoritatea românilor au împărțit micii. Deși au petrecut separat Ziua Muncii, Băsescu și Tudose au împărțit aceleași vicii.

Întrebată cum a fost grătarul de 1 mai, Kovesi a reacționat speriată: „N-am mâncat niciodată din mâna unui grătaragiu cu mustață!"

Surpriză pentru femeile care au ieșit cu Tăriceanu la un grătar de 1 mai: deși președintele Senatului a promis că le dă mici, fiecare dintre acestea s-au trezit în farfurie cu câte un inel de ceapă.

La masa de 1 mai a politicienilor, Iohannis a cerut demisia doamnei pe care a adus-o Dragnea să servească, pe motiv că aceasta nu a fost atentă decât la comanda președintelui PSD.

Cât bun-simț poate avea un singur om? Dacian Cioloș a fost fotografiat total întâmplător în timp ce le spunea „poftă bună!” comesenilor cu care a împărțit micii la grătarul de 1 mai.

Fiind invitată la două grătare de 1 mai, Lia Olguța Vasilescu s-a simțit nevoită să facă șpagatul între cele două locații.

Numărul zilelor libere reglementate prin lege creşte de la un an la altul. 1 mai a venit, în acest an, cu o mini-vacanţă de patru zile, cel puţin pentru angajaţii de la stat.

- Cum numesc bugetarii perioada dintre concediile de 1 mai și Rusalii?

- Concediu medical.

Mamaia a fost capitala distracției în minivacanța de 1 mai.

Deși celelalte fete au fost la Mamaia să se distreze de 1 mai, logodnica lui Dragnea a preferat tataia.

Şoferul care a rămas blocat cu maşina pe plaja din Vama Veche a fost amendat cu 10.000 de lei.

Bugetul acestuia a fost afectat serios, șoferul fiind nevoit să renunțe la o noapte de cazare în Vamă și la cele două-trei beri pe care își propunea să le cumpere de la Expirat cu banii rămași.

Dragnea, pe Facebook: „Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS. Mi se pare inadmisibil!”.

Dând dovadă de compasiune față de oamenii care nu-și pot plăti taxele, Dragnea s-a arătat dispus să le ia banii acestora direct din buzunare.

Premierul Dăncilă: „Se vor face stadioanele Dinamo, Rapid și Giulești”.

Dăncilă pare dispusă să facă toate eforturile pentru o primire așa cum se cuvine la Euro 2020 a spaniolilor, a germanilor și a nemților.

Cum vrea Viorica Dăncilă să îi readucă în țară pe românii plecați: „Ei nu mai ştiu realitatea de aici, nu ştiu că au crescut salariile”.

Dacă tot a început să le spună adevărul românilor plecați în străinătate, nu e departe momentul în care premierul îi va anunța pe aceștia că până și Adrian Copilul Minune a crescut în timpul guvernării PSD.

HALUCINANT! BMW-ul condus de Dragnea ar avea ITP expirată.

Președintele PSD se apără: „Am furat mașina în grabă și n-am avut timp să-i verific actele.”

Văzând că liderii PSD sunt îngrijorați de prăbușirea din sondaje, tinerii social-democrați au găsit soluția pentru creșterea popularității partidului: Organizația de Tineret a Mișcării Populare s-a mutat la TSD. Dacă această strategie n-o să dea roade, reprezentanții PSD nu se vor lăsa bătuți, părând deciși să atragă în partid mai mulți artiști de muzică populară.

Maria Grapini l-a mustrat pe Emmanuel Macron în faţa întregului plen al Parlamentului European de la Strasbourg.

Președintele francez a fost plăcut surprins de intervenția europarlamentarului român. Surse din cadrul administrației prezidențiale din Franța ne-au declarat că acestuia îi plac femeile cu atitudine de profesoară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.