Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O șoferiță a intrat cu mașina în ușa unui supermarket din Focșani: Polițiștii au descoperit că tânăra nu avea permis de conducere

O mașină a lovit ușa unui supermarket din orașul Focșani, iar polițiștii au aflat că tânăra aflată la volan nu are permis de conducere. Inițial, aceasta a încercat să-i mintă pe agenți susținând că altă femeie a condus mașina, potrivit mediafax.ro.

Incidentul a avut loc noaptea în parcarea unui supermarket din orașul Focșani. În urma evenimentului rutier nu au fost decât pagube.

Totuși, poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declarații.

„În acest caz, o tânără de 20 de ani ar fi declarat în fals că ea ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier, însă, din verificările efectuate și administrarea probatoriului în cauză, polițiștii Biroului Rutier Focșani au stabilit că autoturismul ar fi fost condus de o tânără de 19 ani. Astfel, tânăra de 19 ani care ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.