Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O șoferiță din Constanța a fost amendată pentru că a băut alcool, a făcut un accident și a vrut să intre pe interzis

O șoferiță din Constanța a fost amendată cu 890 de lei, după ce a fost oprită pentru că voia să vireze pe o stradă cu accesul interzis. Polițiștii au constata și că aceasta consumase alcool, iar în urmă cu puțin timp fusese implicată într-un accident rutier și a părăsit locul faptei.

„O șoferiță din Constanța a fost oprită în trafic astăzi de polițiștii locali de la Serviciul Rutier deoarece urma să pătrundă pe un sector de drum cu accesul interzis. Mai exact, aceasta se deplasa pe strada Primăverii cu intenția de a vira spre stânga la intersecția străzilor Primăverii cu Mircea cel Bătrân”, transmite Primăria municipiului Constanța, potrivit mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, în timpul discuțiilor purtate cu conducatoarea auto, polițiștii locali au observat că aceasta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat intervenția unui echipaj de la Brigada rutieră.

„Testarea cu aparatul etilo-test a dovedit că aceasta consumase alcool. Mai mult de atât, cu puțin timp în urmă șoferița fusese implicată într-un accident rutier în zona City Park și a părăsit locul faptei. Conducătoarea auto a fost transportată la spitalul județean de către lucrătorii Poliției Rutiere în vederea recoltării probelor biologice și continuarea cercetărilor. Femeia a primit trei sancțiuni contravenționale în valoare de 890 lei”, potrivit Primăriei Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.