Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă, implicată într-un accident rutier după ce soţul a anunţat divorţul pe Facebook

divort

Asta nu s-a mai văzut până acum. O vedetă din lumea muzicii a fost implicată într-un accident rutier imediat după ce soţul ei a anunţat pe Facebook că va divorţa.

Cristina Spătar este cea implicată în accidentul de circulaţie, iar soţul ei, Alin Ionescu a postat pe facebook evenimentul. Alin Ionescu a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apar două maşini grav avariate în urma unui accident de circulaţie. Alături de imagine, omul de afaceri a postat şi un mesaj prin care anunţa pe toată lumea că soţia lui este bine. "Si daca tot o sa apara la stiri... Cristina e bine. Nu este vina ei. Si s-a intamplat in fata bisericii...", a scris Alin Ionescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi şi Coldea: 'Stăteau pe la uşi'

Mesajul lui a fost intens criticat de prietenii virtuali. "Tu esti tot mai impertinent ! este mama copiilor tai , pe care tu sustii ca ii iubesti ! Cand te au luat la puscarie, trebuia sa ii posteze si Doamna Spatar, un articol identic! @ natiune , natiune, nu este vina Sotului , catusele il strang un pic, dar biserica era dupa colt .." Dintr un om care pareai linistit, a iesit dihania la suprafata! Stai usor ca nu au intrat zilele in sac, si Dumnezeu e si maine si poimaine, tot acolo ! Vai de copii pe care ii ai, si vad/aud cum tatal lor face misto de accidentul mamei lor! :((((((", i-a scris o tanara pe pagina de Facebook. In replica, omul de afaceri a spus ca este o simpla constatare. "A fost o constatare. E presa aici si oricum o sa dea la stiri. Vezi-ti de treaba ta si lasa rautatea. Eu pentru arest i am multumit lui Dumnezeu. Altfel ajungeam in spital. Dar lumea vorbeste, pacat ca nu aveti viata voastra. Cred ca e foarte trist. Multumesc oricum!", a scris Alin.

Citeşte şi: Veste uriaşă pentru români: Decizia istorică a ministrului lui Dacian Cioloş

Dar ce se întâmplase în urmă cu foarte puţin timp? Alin Ionescu tocmai anunţase că divorţează de Cristina Spătar.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.