Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă Pro TV, în vizorul celor de la DIICOT: A fost prinsă cu droguri pe litoral

pro tv sigla

O vedetă a celor de la ProTV a trecut prin mari probleme. A fost în vizorul procurorilor DIICOT după ce a fost prins cu droguri pe litoral. Este vorba despre celebrul Firicel din "Las Fierbinţi". Totul s-a întâmplat în urmă cu zece ani, în Vama Veche, conform telegrafonline.ro.

Citește și: Revoltător! Ce a descoperit directorul ANPC în carnea de vită achiziționată dintr-un cunoscut magazin din România

Problemele lui Toma Cuzin în acest caz ar fi aproape de sfârşit, având în vedere că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a trimis o cerere de confirmare a renunţării urmăririi penale a actorului. "În urma raziilor efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în staţiunile de pe litoral, lucrătorii BCCO au prins în flagrant opt turişti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numărându-se şi un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, care deţinea împreună cu A.M.D., o studentă în vârstă de 22 de ani, trei grame de haşiş şi un gram de marijuana procurate de la un traficant din Capitală. Cei doi au fost surprinşi de oamenii legii în jurul orelor 4.00, în zona clubului Expirat, din staţiunea Vama Veche", scria pe 15 august 2007, ziarul Telegraf.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.