Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stancu de la Antena 3, DEZVĂLUIRI despre un membru al guvernului: 'Trebuia dat afară'

oana stancu

Critici fără precedent la adresa oamenilor din guvernul lui Dacian Cioloş. Jurnalista Oana Stancu de la Antena 3 a scris un text extrem de dur pe Facebook. Ţinta jurnalistei este secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș, politicianul care a candidat pe lista ARD pentru un post de deputat în 2012. Acesta îi hăituiește cu taxe pe oamenii săraci, dar are off shore în Cipru pentru a evita taxele în România.

Detalii aici: Cel mai contestat om din echipa lui Dacian Cioloș are mari probleme ANAF şi Finanţele

Tehnocratii lui Ciolos au aceleasi apucaturi ca politicienii dinaintea lor. Si atunci unde e schimbarea? Partea a doua – Biris de la Finante. Dl Biris ar fi trebuit dat afara din clipa in care a facut declaratiile despre romanii care ar trebui sa plateasca contributii la Sanatate chiar daca nu au venituri, dumnealui necrezand ca sunt oameni in tara asta care nu au venituri sase luni. Nici ca nu-si gasesc de munca, nici ca sunt prin strainatate la munca, nici ca sunt sezonieri, nici ca sunt pe la tara. Dl Biris insa e mare specialist in a nu plati bani la statul roman. Domnia sa a fost prins cu un ofshore in Cipru. In emisiunea lui Razvan Dumitrescu a recunoscut ca are nu 25%, ci suta la suta din el. Vineri seară, la Exces de putere, am aratat lista lunga de minciuni ale domnului Biris:

Citeşte şi: Primarul interimar al Bucureştiului dă de pământ cu edilii de la sectoare: Ce le-a făcut

1. Firma nu are nici cont. Exclus!

2. Firma nu a avut activitate. N-a inchis-o ca n-a avut timp, a tinut-o totusi pentru oportunitati. Fals! Firma este unic actionar al altei societati, SC MOUSTACHE INVESTMENT SRL, care se ocupa cu restaurante in centrul vechi si este activa, are cifra de afaceri de peste un milion, potrivit datelor ANAF.

3. Dl Biris e implicat nu doar intr-un offshore, dupa cum a declarat, ci si in alte offshore-uri: DASMINO CONSULTANTS LIMITED, ITHORNO LIMITED şi de SEFERCON LIMITED. Ce a facut domnul Biris fix ca un politician consacrat in astfel de manevre? Cand a iesit el din offshore, si-a trecut o angajata de la firma in locul lui.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi a dat lovitura: Ce a primit șefa DNA

Care e mediul de afaceri al domnului Biris? Dl Dragos Bilteanu, arestat in dosarul SIF, dl Iannis Papalekas, tot din dosarul SIF, dl Tender… Companie onorabila… Si tupeul tot de politician consacrat il are dl Biris (poate de aceea a si candidat din partea lui MRU la Parlament!). In prezent firma sa de avocatura si cea de insolventa sunt in procese cu ANAF, cu Directiile de Finante si cu alte institutii in timp ce dumnealui e sef la Finante. Dl Biris nu vede in asta nicio problema. O fi bine pentru juristul de la ANAF sa se duca sa lupte cu seful in instanta? Cu seful cu care de altfel s-a razboit pe Facebook si pe care l-a acuzat de dezinformari grosiere?”, a scris Oana Zamfir pe Facebook.

Citeşte şi: Bătaie de joc a RATB: Ce s-a întâmplat cu stațiile ”Colectiv”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.