Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obsedat sexual, prins în Capitală. Ce făcea individul în fața femeilor / Video

Captură video
obsedat sexual bucuresti

Obsedat sexual, prins în Capitală Ce făcea individul în fața femeilor

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat care teroriza femeile ce se aflau în stațiile și în mijloacele de trasport public, în sensul că făcea gesturi obscene în fața lor.

La data de 29 februarie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, la data de 23 februarie 2024, Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată de către o tânără, cu privire la faptul că, în timp ce ar fi călătorit cu tramvaiul, ar fi observat un bărbat care are un comportament nepotrivit, în sensul că se poziționează în fața femeilor, săvârșind acte sexuale explicite.

Din cercetări, s-a conturat ipoteza conform căreia, fapta ar fi comisă de către un bărbat, în vârstă de 41 de ani

În această dimineață, 29 februarie 2024, în jurul orei 08.00, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat, în timp ce săvârșea astfel de acte, într-o stație de tramvai, din Sectorul 6.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.